123inkt.nl
Zaanstad PupCup

De 123inkt.nl Zaanstad PupCup is een voetbaltoernooi voor de jeugdselectieteams (Onder-7 t/m Onder-13 jaar) van Zaanse voetbalclubs. De volgende editie vindt plaats op zondag 16 juni 2024 bij ZVV Zaandijk. Toegang is gratis!

Historie

Na de succesvolle comeback van de FEBO Zaanstad Cup voegt SportsGen in 2022 een tweede event toe aan het merk Zaanstad Cup: De Zaanstad PupCup – een toernooi voor pupillen (Onder-7 t/m Onder-10 jaar). Het plan wordt groots omarmd door de clubs en kinderen en de eerste editie bij VV Assendelft is een daverend succes. In 2023 verbindt 123inkt.nl zich als hoofdsponsor en naamgever aan het toernooi. De 123inkt.nl Zaanstad PupCup wordt uitgebreid met de leeftijdscategorieën Onder-11, Onder-12 en Onder-13 jaar. De finale bij Onder-7 wordt als voorwedstrijd van de mannenfinale van de FEBO Zaanstad Cup gespeeld.  

Deelnemersveld

Deze clubs nemen deel aan de 123inkt.nl Zaanstad PupCup.

Speelschema

Zodra de loting van de 123inkt.nl Zaanstad PupCup heeft plaatsgevonden, worden de poule-indelingen ingevoerd in Tournify. Tijdens het toernooi worden alle uitslagen en standen hier direct verwerkt en bijgehouden. 

Foto’s

Bekijk hier het fotoalbum van de laatste editie van de 123inkt.nl Zaanstad PupCup.